Granskande Reportage.

Efter många och långa dagar, rungande skratt, samt mycket slit med story board, manus, filmtagningar, ljussättning, redigering, klippning, ljudupptagning och så vidare är detta vårt resultat av kursen "Digitala medier":
.
Arbetsgrupp:
AD: Christian Karlsson och Ferhat Deniz Fors
Copy: Anders Rindevall, Frida Hägglund och Malin Liljeblad

Medeltidens värld.

Jag har ju faktiskt glömt bort att visa er detta!  
Kund: Medeltidens Värld, Götene.
Uppdrag: Locka besökare till Arnfestivalen som ägde rum på Medeltidens Värld i Götene under augusti månad.
Med temat "Riddare på väg hem" utformade vi 3 reklamfilmer, 2 youtube-klipp, Flash Mob i Göteborg och en broschyr. 
Våra idéer fick mycket positiv respons och här kan du se resultatet av vår Flash Mob:

Det här med att vara sjuk.

Har aldrig riktigt varit min grej. Ligga hemma ensam, inte träffa människor, rastlöshet och så vidare... Förstår inte meningen med det hela. Jättesjuk är jag visserligen inte, men om valet står mellan att stanna hemma en dag till och undvika att smitta mina klasskamrater så tar jag hellre en dag i tristess. 
Så. Vad ska vi hitta på i dag då? Har lite skola att fixa. Lite tidsplanering skulle inte skada. Sedan ska en PDF trollas ihop. Kanske skulle ta och fixa lite matlådor till resterande del av veckan? Ingen dum idé. Borde gå och inhandla halstabletter också.
Jahapp, överlever säkert denna dag med. Men insåg en sak i morse som jag egentligen redan vet, men ibland är det kul att bli påmind: Fan vilken bra skola jag går på och vilken grym klass jag har. Vill inte missa en enda dag tillsammans med er.
Nu ska jag försöka få dagen i rullning så jag får vakna upp och gå till skolan i morgon istället.
Hoj!

Long time, no seen.

Det har hänt mycket sedan sist - minst sagt.
Skolan har avlöst sommarjobbet och det ena projektet har avlöst det andra. Terminen rivstartade med projektet "Festivaltält 2.0", ett tält i Göteborg Filmfestivals regi som står placerad vid Järntorget under, mellan och efter filmvisningarna. Tältet skulle kort och gott få en identitet, locka fler besökare och gärna ett antal sponsorer. Tillsammans med elever från Webb, IP och Eventklasserna var vi ett gigantisk gäng som jobbade och tävlade, skrattade och svettades tillsammans under denna dryga vecka som tillslut resulterade i 14 riktigt fina bidrag. Efter denna intensiva vecka har jag och Anders hunnit flyga både fram och tillbaka till Grekland. I Grekland hade vi en helt fantastisk vecka tillsammans med mycket sol, bad, öl, sol och bad. 
    
Tillbaka i kära Göteborg hann vi inte mer än att säga hej till våra kära klasskamrater innan vi fick agera skådespelare samt filma olika scener till vår eminenta dokumentärfilm "Granskande reportage - när tekniken hann ifatt människan". Denna lär ni få se inom kort. Skitkul projekt och förmodligen den roligaste redovisningen hittills med flera underbara reklamfilmer att beskåda.
Nu pysslar vi med ett webbprojekt som vi körde igång med under förra veckan. Det känns bra, men mer vågar jag inte säga just nu. Det hela handlar om motorcyklar iallafall. Dyra, fina och coola motorcyklar. 
På boendefronten har saker och ting förändrats också. Jag och Emma ska separera efter en underbar tid tillsammans här i Göteborg. Djuren i vår nuvarande lägenhet tar kål på oss snart och spindlarna vinner kampen om Dr Westrings gata. Tyvärr. Kommer aldrig att glömma vår tid tillsammans och fan vad underbart det har varit att lära känna dig, bo tillsammans med dig och bli din vän. Helt fantastiskt!
Min och Emmas separation innebär att ett nytt kapitel inleds, nämligen mitt och Anders som sambos. Adressen blir Solgårdsgatan, i en liten mysig 2:a som ligger i Almedal. Vi har redan börjat inhandla lite möbler, senast idag har vi fyndat detta på blocket:
Här beskådas den perfekta lösningen för att undvika all möjlig framtida osämja på toaletten. Sminkbordet.
Tänkte också ladda upp en bild på vår teakbänk som vi köpt där vår förhoppningsvis framtida 42'' HD-tv ska stå men vår ickeblogg vill inte vara med och leka just nu så ni får hälsa på hos oss och titta på den live istället.
Datorn och safari är knäppa, måste lägga ner. 
Ses o hörs, puss!

filmtajm!

 

Den mår förstås bäst av att ses i HD-läge direkt på youtube, men går att ses här med, skruva upp volymen ordentligt bara!

Arbetsgrupp: Emma Johansson, Emil Filipsson, Maria Backelund, Daniel Pettersson.

 


hahahahahahahhaha x 129149815185

Bild snodd från Inspire me, now!


hahahahahahhahaha


elakt!

Igår kväll var jag, Elin och Hanna på väg hem från Sara efter en ytterst trevlig filmkväll (Slumdog Millionaire - se den!) och såg denna lapp i busskuren. Stackars Noah som tappat sitt PSP! Det roliga var att det stod att den var svart, men sen var det överstryket och det stod att den var silver - elak som jag är kunde jag inte låta bli att stryka över silver och skriva dit röd hehe. Så om ni ser något PSP, vilken färg som helst! Ring Noah!

 

 

Take care now bye bye then!

 

Ciao!


RSS 2.0