Long time, no seen.

Det har hänt mycket sedan sist - minst sagt.
Skolan har avlöst sommarjobbet och det ena projektet har avlöst det andra. Terminen rivstartade med projektet "Festivaltält 2.0", ett tält i Göteborg Filmfestivals regi som står placerad vid Järntorget under, mellan och efter filmvisningarna. Tältet skulle kort och gott få en identitet, locka fler besökare och gärna ett antal sponsorer. Tillsammans med elever från Webb, IP och Eventklasserna var vi ett gigantisk gäng som jobbade och tävlade, skrattade och svettades tillsammans under denna dryga vecka som tillslut resulterade i 14 riktigt fina bidrag. Efter denna intensiva vecka har jag och Anders hunnit flyga både fram och tillbaka till Grekland. I Grekland hade vi en helt fantastisk vecka tillsammans med mycket sol, bad, öl, sol och bad. 
    
Tillbaka i kära Göteborg hann vi inte mer än att säga hej till våra kära klasskamrater innan vi fick agera skådespelare samt filma olika scener till vår eminenta dokumentärfilm "Granskande reportage - när tekniken hann ifatt människan". Denna lär ni få se inom kort. Skitkul projekt och förmodligen den roligaste redovisningen hittills med flera underbara reklamfilmer att beskåda.
Nu pysslar vi med ett webbprojekt som vi körde igång med under förra veckan. Det känns bra, men mer vågar jag inte säga just nu. Det hela handlar om motorcyklar iallafall. Dyra, fina och coola motorcyklar. 
På boendefronten har saker och ting förändrats också. Jag och Emma ska separera efter en underbar tid tillsammans här i Göteborg. Djuren i vår nuvarande lägenhet tar kål på oss snart och spindlarna vinner kampen om Dr Westrings gata. Tyvärr. Kommer aldrig att glömma vår tid tillsammans och fan vad underbart det har varit att lära känna dig, bo tillsammans med dig och bli din vän. Helt fantastiskt!
Min och Emmas separation innebär att ett nytt kapitel inleds, nämligen mitt och Anders som sambos. Adressen blir Solgårdsgatan, i en liten mysig 2:a som ligger i Almedal. Vi har redan börjat inhandla lite möbler, senast idag har vi fyndat detta på blocket:
Här beskådas den perfekta lösningen för att undvika all möjlig framtida osämja på toaletten. Sminkbordet.
Tänkte också ladda upp en bild på vår teakbänk som vi köpt där vår förhoppningsvis framtida 42'' HD-tv ska stå men vår ickeblogg vill inte vara med och leka just nu så ni får hälsa på hos oss och titta på den live istället.
Datorn och safari är knäppa, måste lägga ner. 
Ses o hörs, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0