detta e int min födelsedag..

..men däremot Fridas!

Meeeen, Frida passar tydligen på att fira sin 24-års dag i greklandet och ser säkert ut ungefär som på bilden, lite brun, lite full, lite glad. Så det blir ett distansgrattis (med ett visst mått av avundsjuka), GRATTIS FRIDA! We loves you!

 

Take care now bye bye then!

 

Ciao!


wish you were here


tessans ickepresent

Sådärja, nu har Tessan fått sin ickefödelsedagspresent, så då kan jag visa åt resten av världen mitt senaste alster. Det är en tavla och damen på bilden ska föreställa Tessan dårå.


(Orkade inte öppna photoshop så jag tog bara en skärmdump, därav den vackra kanten nedtill)


Har kommit hem från Stockholm för en stund sen, är ganska sliten efter rätt lite sömn i helgen. Men det var en riktigt skojig helg, fått träffa bästaste vännerna och min syster och även fått köra lite bil, wohoo. Det händer inte alltför ofta. Nu ska jag dö framför teven.

Take care now bye bye then!

Ciao!

vi har träffat människor!

Efter en veckas sjukdom, en veckas säng- och soffliggande med endast varandra som sällskap var jag och Anders ungefär så här glada (och här är det egentligen en bild som visar precis hur glada vi var men som inte går att ladda upp) över att äntligen komma ut och socialisera lite. Synd bara att fröken rosé tog slut alldeles för tidigt och vår energi likaså vilket ledde till en kort kväll. Kvällen var dock väldigt trevligt och vi fick möta Squarsten (bild på den enorma Squarsten) som lockade fram faderskänslor hos alla pojkar. Squarsten livade även upp alla fester som pågick på samma våning i det gråa studenthuset vid Kapellplatsen.

Hoppas att jag verkligen är frisk nu så jag kan vara pigg i skolan första veckan. Sov som en sten och vaknade av att hjärtat bokstavligen var på väg att hoppa ut ur kroppen. Obehagligt svar ja. Det är trist när man ena stunden känner sig frisk och kry och man nästa sekund bara vill lägga sig ner i sängen och sova sova sova sova sova... Alla som känner mig väl vet att sova är det sista jag gör på dagarna. Och de senaste dagarna är det det enda jag gjort känns det som. 

På tal om att sova, klockan är 23.10 och jag håller på att dö av trötthet. Det här är inte okej.

Godnatt sötnosar!

detta e int en matblogg..

..men fyfan vilken god mat jag lagat här i afton!


Färskpotatissallad med rödlök och dill
Soja- och sweet chili marinerad tofu
Såsen är soyghurt med citron

SATAN I GATAN VAD GOTT! Potatis är något av det bästa jag vet, jag gillar det i alla former, kokt, stekt, ugnsbakad, kall, varm, hur som helst, när som helst, helt enkelt. Så ni kan ju testa laga detta. Även om sådana här tips inte hör hemma här då vi inte bedriver någon matblogg, ingen blogg överhuvudtaget.

Take care now bye bye then!

Ciao!

Ny resväska.

Jag fyndade en ny resväska på stan i måndags, perfekt inför Grekland och kortare besök hemma i norr. Nu slipper jag släpa på min 70 litersväska och all övervikt som den innebär... Notera den löstagbara laptopväskan på fronten, perfekt till skolstarten. I loooove it.När jag ändå håller på...

Skriva lite på vår ickeblogg är ju perfekt för en väsande figur som jag. Tänkte passa på o bjuda på lite bilder från den händelserika helgen som passerade nyligen.


Min hunk.


Helgens bildfångst.


Sofia, Sofi, Cissi at Madonna.


Madonna


50-åringen


Glädje ut i fingertopparna.


Himlen är ögonond.


Den här bilden är så sjukt rolig! Ser ni hur inklippt Anders ser ut? Hahah kan inte sluta skratta åt den, helt fantastiskt...

På tal om fantastiskt, helgen om något har varit helt fantastiskt. Stranden för första gången i Göteborg denna sommar, tre härliga norrlandsbrudar på besök, Nefertiti i sin absoluta toppform i lördags, söndagshäng i lgh och hemma med Emma, Dans allsvenska premiär med Djurgården, Madonna på söndagkväll och några timmar på stan i måndags. 

Den här helgen är svåröverträffad.Nej. Jag tycker verkligen inte om det här.

Att vara hemma från jobb eller skola, det är verkligen inte min grej. Andra dagen jag är hemma från jobbet nu och det känns inte alls bra. Arbetsmoralen svider i maggropen. Att jag är sjuk, det vill säga ha ont i halsen, knappt kan prata, är snuvig etc etc spelar inte någon roll... Jag får ändå ont i magen för att jag inte kämpar mig själv till jobbet denna morgon heller.
Arbetsmoral är bra. Det gillar jag. Men samtidigt vore det skönt att kunna tillåta sig själv acceptera att det kanske inte är så bra att prata i telefon när man knappt har en röst som bär? Nej nej, att vara hemma och kurera sig är ändå underlägset arbetsmoralens ständiga påpekande att hemma borde du inte vara, gör ditt jobb för fan.

Så kan det kännas en onsdagsmorgon som denna.

Peace out.

Torsdag, sol, besök och Madonna.

Ute skiner solen och inne sitter jag. Måste säga att det svider i lillhjärtat när man är illa tvungen att sitta inne en av sommarens få soldagar... Jag hoppas starkt på helgen. Kom igen solen!

I morgon invarderas Guldheden med besök från alla håll och kanter - inte en yta blir fri från madrasser och norrlänningar. Härliga tider! Efter jobbet ska jag forsla 2 skelleftebor och 2 umebor till vår lägenhet och Anders lägenhet. På lördag morgon kommer Cissan ner. Under helgen lär aktiviteterna dugga tätt - Liseberg, Nef, shopping, kanske en skärgårdstur om vädret håller i sig, och sist - men absolut inte minst - Madonna på söndag.

Längtar efter min halvdag på måndag också... Sedan återstår det endast 4 arbetsdagar innan sommarens slit är över för denna gång. Välkommen säger jag till reklam och marknadsföring!

Två veckor efter skolans start inträffar nog ändå det som jag längtar absolut mest efter just nu. En hel veckas ledighet tillsammans med Anders. Grekland, sol, bad, drinkar, billig öl och kärlek. Kommer att kännas som himmelriket efter en intensiv sommar som denna.

Träffade Emma en snabbis igår efter hennes besök på Ullared. Stackarn var helt slut efter dagen men hon hade fyndat en hel del! Kanske man ska dra dit någon gång, var ändå ungefär 5-6 år sedan jag var där... Får bli någon gång när jag känner mig rik.

Hoj!


måndag, måndag, måndag...

Fin helg har det varit. Åter på jobbet. Bara två veckor kvar nu sen är det dags för skolstart!
Någon som undrar om jag längtar?
JAAAAAAAAAAAAAAAA!

Innan skolan startar kommer Cissi och gänget. Lite fest, lite Madonna och mkt Göteborg.
Någon som undrar om jag längtar?
JAAAAAAAAAAAAAAAA!

Jahapp, dags att sluta dampa och börja jobba istället.

Ses o hörs!


RSS 2.0