tribute to emilie

Det är få människor som är begåvade med vitsighet och ännu färre som förtjänar en egen citatbok. Min vän Emilie borde få en citatbok, därför brukar jag spara lite av hennes bevingade ord då och då. Så jag tänkte dela med mig lite till er.


Exempel 1: Jag och Emilie konverserar på msn, hon är Motvilja och jag är the one and only sinsister.

Motvilja säger:
Crap
Går in på tradera :( Stoppa mig?

sinsister säger:
wjat nog?
sinsister säger:
om jag kunde svenska skulle jag försöka

Motvilja säger:
Haha

sinsister säger:
what now
sinsister säger:
skulle det stå

Motvilja säger:
Förstod det, men det är engelska
__________________________________________________________________________

Exempel 2: Emilie skriver till mig på msn.

Lia säger:
jag är så jävla hemsk
Lia säger:
hittar en tjej på helgon som tror på gud typ och jag tänker direkt "Det var synd på en så söt tjej"
__________________________________________________________________________

Exempel 3: Emilie har ett utbrott på msn om hennes dåvarande karl som råkade komma från Grekland.

Lia säger:
jag blir knäpp på dimman

sinsister säger:
diskar han igen?

Lia säger:
han ringer. "Kan du kolla om vi har lasagne". Ursäkta? Skojar du med mig, vill du att jag ska stå och rota i frysen? "Vaddå har vi lasagne i frysen?" Men inte vet jag det är ju du som frågar. "Jomen vi har i frysen kom jag på". Jaha. "Men kan du kolla om vi har lasagne?" MEN DET FINNS JU I FRYSEN SADE DU JU! "Älskling" säger han
Lia säger:
lasagne är inte bara maten". Han menade lasagneplattor
Lia säger:
jag vill mörda honom ibland

sinsister säger:
hahaha
sinsister säger:
män är från grekland och kvnnor är från sverige
________________________________________________________________________

Exempel 4: Återigen en msn-konversation och jag blir uppläxad av Emilie för att jag inte går vidare med mitt liv.

sinsister säger:
nej det tänker jag inte. jag har bara svårt att säga åt mitt hjärta att hålla käften och dö

Lia Leodkardi säger:
men alltså man ska inte lyssna på nåt som inte kan komma på nåt bättre att göra än att dunka i en askonstig takt i typ 80år
Ni förstår vad jag menar va? Man vill bara gifta sig med henne.

Take care now bye bye then!

Ciao!

God morgon, Sverige, Skellefte och resten av Världen.

Jag är kanske tröttast i universum idag. Kanske får skylla mig själv för det också. Kanske.

Idag ska jag luncha med Lovisa och hennes pojkvän, riktigt kul! Tro det eller ej, de är uppe i fantastiska Skellefte från underbara Götet och ska gå på bröllop. Perfekt. De får agera mitt Göteborgssubstitut nu när jag jag längtar söderut så mycket...

Nej, nu ska jag jobba stenhårt.

Puss och kram!

the movements

Ni kanske minns den där jäkla affischen jag tjatat om från och till i flera månader? Hur jag aldrig haft tid att rita på den och att den aldrig kommer bli klar? Den är iaf klar nu.. och redo att beskådas..


narkolepsi


De som känner mig väl vet att jag har för (o)vana att somna här och där, särskilt om jag förtärt alkohol, då är det mer regel än undantag. Detta är ju då ett fenomen som en del dagar är helt okontrollerbart, idag var en sån dag.

Igår somnade jag nog strax innan midnatt och sen ringde väckarklockan kl 5 i morse, varpå jag pallrade mig upp, packade väskan och satte mig på 6.20 bussen till Luleå. Jag var nog vaken sammanlagt 10 min av den resan, första och sista fem alltså. Resten av tiden sov jag som ett barn (resan tar 3 och en halvtimme). Sen var jag i Luleå, hängde med Stina, åt sushi nam nam, köpte en ny plånbok (äntligen) och en klänning (i just can't stay away). Kl 13.55 gick mitt flyg från Luleå till Stockholm och där hann jag nog inte ens fatta att jag somnade, för helt plötsligt var vi på Arlanda, en timme och tjugo minuter senare liksom. Hängde på Arlanda i över två timmar, åt lite mat, donade lite. 17.45 gick mitt plan vidare till Göteborg och jag hann sätta mig på planet och tänka "sen när säkerhetslampan släckts ska jag lyssna på en föreläsning" (till min sommarkurs, reds. anm.). Vaknade med väldigt ont i nacken när de ropade ut att vi skulle landa. Hoppsan hejsan, där försvann en timme till.

Man behöver alltså inte vara ett mattegeni för att räkna ut att jag sovit som ett mongo hela jäkla dagen och frågan är hur jag ska kunna sova i natt. Jag gäspar dock väldigt mycket, så det bådar gott. Men nästan 6 timmars powernappande under dagen lär ju ha satt sina spår så jag kommer säkert att vakna tre på natten - pigg och fräsch!

Take care now bye bye then!

Ciao!

so i sold my soul.. again!


Imorgon åker jag hem till Göttlaborg igen, helt lyxigt att flyga ända från Luleå till Göteborg (iofs flygbyte i Stockholm och två och en halvtimmes väntetid men det är iaf inte 19 timmar tåg!). Meeeen, eftersom jag är svag för sedlar och kronor har jag bokat in mig på en hel del jobb nu..

Fredag: Medeltidsmöte 9.00 - sen uppdatering om hur vi ligger till där
Lördag: Ledig!
Söndag: jobb 6-16 men det blir nog snarare 7-17 om det regnar och jag inte vill promenera till korsvägen.
Måndag: jobb 6-16
Tisdag: jobb 10-20
Onsdag: Medeltidsjobb
Torsdag: jobb 10-20
Fredag: Medeltidsjobb
Lördag: ledig och bakfull efter medeltidsavslutningen och så har frida kommit hem då! wohoo!
Söndag: jobb 10-20.

Undrar när jag ska ha tid att komma ikapp med min sommarkurs egentligen..? Får blir på lördag då. Hejdå socialt liv!

Take care now bye bye then!

Ciao!


Ps: Kommer ni ihåg affischen jag ritat på i flera veckor? Den blev klar förra veckan och har godkänts av alla i bandet så det är lite småfix på den och sen ska det tryckas. Iiiih! Lägger upp den här sen någon gång. Any day now!

ny mobil nya synderförsta bilden med ny mobil är ju alltid lite speciellt va. de måste bevaras någonstans och varför inte här? så kan jag samtidigt passa på att uppdatera frida om hur jag ser ut eftersom vi inte setts på nästan en månad. hej frida! jag ser likadan ut som när du åkte!

any-ho, en ny mobil alltså. senaste året har jag avverkat mobiler på löpande band, med toalettbad, stölder och sen rackeltelefoner som var trasiga egentligen. nu har jag dock INVESTERAT (det är verkligen en investering för den var skitdyr och jag är skitpank) i en ny, en fin och röd w995. oh joy! så, kära w995 (jag har inte hittat på något passande namn än som gör att haun matchar med gud) - härmed lovar jag att inte tappa dig i toalettstolen, inte supa bort dig, inte ha dig i jackfickan så du blir stulen av lömska ficktjuvar, inte tappa dig i golvet och inte glömma dig på systembolaget. amen!

take care now bye bye then!

ciao!

plåsterbyte


RSS 2.0