48h
Nu börjar det närma sig... reklamtävlingen som har genererat många olika känslor de senaste veckorna; förväntan, glädje, ångest i olika varianter (prestationsångest, separationsångest, datorångest, för att bara nämna några), spänning och nervositet! Ja, det har varit en salig blandning, helt enkelt.

Ikväll bär det så av till El Stockholmo, ett tåg kommer lastat med reklamstudenter strax innan midnatt och sen blir det en god natts sömn på vandrarhemmet innan vi imorgon kl 14 befinner oss taggade och klara och redo att kamma hem vinsten. Med tanke på att det är typ ett 30-tal deltagare från KY-akademien och 270 anmälda deltagare sammanlagt, så är chansen rätt stor att någon härifrån plockar hem vinsten. Det är nämligen så att man blir ihopparad med två andra studenter från två andra skolor, så det blir 90 lag, där vi KY-elever är inblandade i en tredjedel av dem. Enkel matematik, som en totalt opedagogisk Emma här försökte förklara. 

Den senaste tiden har det även tillkommit ett nytt ord i mitt vokabulär, nämligen AD-ångest. Det är när man inser att man är ensam AD i sin grupp under tävlingen och att det förväntas att man ska kunna alla program och allt annat. Då får man lite AD-ångest. 

Det om detta, nu ska jag chilla lite innan det är dags att bege sig till the grand central station!

Take care now, bye bye then!

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Pikkuveli

AD-ångest?Check!Fuck that, det kommer att gå bra! Vi ses på stashooooonen!

2009-03-25 @ 17:16:45
URL: http://www.mimmos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0